HTML Document Termeni si conditii


CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI DAKIN Electro (www.dakin.ro)

 

1.INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului DAKIN Electro (www.dakin.ro) de către potenţialii vizitatori sau clienţi.

Accesând şi navigand pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.


2. CONŢINUTUL INFORMAŢIILOR SITE-ULUI

Nici o informaţie prezenta pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii venind din partea DAKIN Electro (www.dakin.ro).


3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitaţilor, produselor şi serviciilor  DAKIN Electro (www.dakin.ro).

DAKIN Electro (www.dakin.ro) nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c) inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel DAKIN Electro (www.dakin.ro) nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.


4. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI www.dakin.ro

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea DAKIN Electro (www.dakin.ro), care işi rezerva dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi făra nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului DAKIN Electro (www.dakin.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de DAKIN Electro (www.dakin.ro). Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea DAKIN Electro (www.dakin.ro).


5. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte si de a crea o punte de legatura intre DAKIN Electro (www.dakin.ro) si clientii sai.

DAKIN Electro (www.dakin.ro) nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizare unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze DAKIN Electro (www.dakin.ro) prin unul din mijloacele afişate în pagina "Contact" a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, taxelor, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de alta natură.


6. INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră  sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile DAKIN Electro (www.dakin.ro), dar poate include şi alte informaţii aflate în stransă legatura cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebarilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.


7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de DAKIN Electro (www.dakin.ro) utile în legatura cu conţinutul site-ului său şi care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

DAKIN Electro (www.dakin.ro) nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.


8.  INFORMAŢIILE OFERITE PRIN ÎNTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care viziteaza site-ul DAKIN Electro (www.dakin.ro) şi care ii oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site işi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către DAKIN Electro (www.dakin.ro) în vederea efectuării de studii de piaţa; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; realizării de către DAKIN Electro (www.dakin.ro) a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina "Recrutare" din site); solutionarea de către DAKIN Electro (www.dakin.ro) a cererilor, întrebarilor şi reclamatiilor adresate (a se vedea pagina "Contact" din site); alte activitati întreprinse de DAKIN Electro (www.dakin.ro) şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

DAKIN Electro (www.dakin.ro) va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi online.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.


Released 10/06/2007