HTML Document Confidențialitate


Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare.

Politica pastrarii confidentialitatii

Notiunea de "date personale" se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. DAKIN Electro S.R.L. nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii si legile romanesti in vigoare.


Spam

DAKIN Electro S.R.L. este total impotriva "spam"-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Cu permisiunea dvs. DAKIN Electro S.R.L. va poate trimite prin e-mail informatii comerciale, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.


Conditii de folosire a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site cu conditia sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continuta în orice informatie pe care o preluati de pe site. Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a DAKIN Electro S.R.L.

De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fara o alta notificare speciala.

DAKIN Electro S.R.L. poate revizui oricand conditiile si termenii de utilizare a site-ului, fara notificare prealabila.

Link-urile spre acest site sunt permise numai catre pagina "Home". Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al lui DAKIN Electro S.R.L.. Includerea in site-uri cu frame-uri, in care acest site este o pagina din cadrul frame-ului, este strict interzisa.


Copyright (c)2007 DAKIN Electro S.R.L.

Pentru orice probleme legate de copyright vă rugăm să ne contactati.

Released 10/06/2007